Koulutukset

Arki sujuvaksi – kompakti työkalupakki itsensä johtamiseen Aivojen hyvinvointi Muut aiheet

Arki sujuvaksi – kompakti työkalupakki itsensä johtamiseen

Tuotannossa juuri nyt ja ihan pian valmis 🙂

Tämä kuusiosainen valmennussarja on tarkoitettu sinulle, joka kaipaat helposti käyttöönotettavia ja käytännönläheisiä vinkkejä ja työkaluja itsesi ja oman työsi johtamiseen. Valmennussarja koostuu kuudesta noin 10 minuutin pituisesta, tiiviistä ja helposti jalkautettavasta videovalmennuksesta. Kukin osio sisältää tietoa, keinoja ja työkaluja itsensä johtamista ja toimivampaa työarkea varten.

Olemme halunneet kehittää tiiviin, suoraan asiaan menevän valmennussarjan, joka on helposti jalkautettava ja sopiviin paloihin palasteltu.

Työssä onnistuminen mahdollistuu ja työnteon esteet pienenevät usein johtamisen kautta. Kun työ alkaa tuntua kymmenentuhannen metrin estejuoksulta, haemme apua esihenkilöltämme. Esihenkilöiden perustehtävässä näissä asioissa tukeminen onkin sisäänrakennettuna, mutta itsensä johtamisen keinoin voimme myös itse lisätä työn sujuvuutta ja onnistumisen kokemuksia.

Itsensä johtaminen ja itseohjautuvuus ovat nousseet tärkeiksi työelämän taidoiksi ja vaatimus näihin on kasvanut edelleen etätyöskentelyn myötä. Näin ollen tarvitaan työkaluja ja keinoja, joita jokainen voi hyödyntää itsensä johtamisessa. Ottamalla tämän valmennuksen vinkit ja työkalut aktiiviseen käyttöön, teet työarjestasi sujuvampaa ja lisäät myös työhyvinvointiasi.

Olen kehittänyt valmennuksen yhdessä Päivi Rajalan kanssa. Hän on työnohjaaja, valmentaja, ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti ja HR-ammattilainen.

Valmennussarjan kuusi osa-aluetta:

Ajanhallinta

Tuntuuko sinusta usein siltä, että työpäivä kuluu erilaisten tulipalojen sammutteluun? Tai siltä, että työpäivän päättyessä et ole saanut tehtyä mitään niistä asioista, joita olit aikonut tehdä etkä oikein tiedä, mihin päivä meni? Milloin olisi aikaa omille töille, kun koko ajan joku muu täyttää kalenteriasi? Tässä osiossa saat käytännön vinkkejä, joiden avulla saat työpäiväsi ja kalenterisi omaan hallintaasi.

Keskittymiskyky töissä

Tuntuuko keskittymisesi hajoilevan ja työ takkuavan keskittymisvaikeuden ja häiriöiden vuoksi? Tuntuuko pitkäjänteinen keskittyminen vaikealta ja työpäivä kuluu pomppiessa asiasta toiseen? Tai kun saat tilaisuuden rauhalliseen tekemiseen, huomaat mieleen tulevan monenlaisia muita asioita? Tämän osion avulla saat työkaluja keskittymiskykysi vahvistamiseen ja siihen, miten luot keskittymiselle otolliset olosuhteet.

Palautuminen

Kymmenen tunnin työpäivät nollaantuvat, kunhan viikonloppuna vetää kolmen tunnin rankan juoksulenkin tai kuntosalitreenin. Totta vai tarua? Onko pieni kävelylenkki keskellä työpäivää laiskuutta vai viisauden alku? Vastauksia näihin ja muutamiin muihin palautumiseen liittyviin kysymyksiin saat tästä osiosta.

Tavoitteet sujuvan työn tukena

Koetko, että tavoitteet kaukaisilta, sekä vaikeasti asetettavilta ja saavutettavilta? Jääkö tavoitteet usein vain sanahelinäksi tai irralliseksi työarjesta? Tämä osion avulla opit asettamaan ja muovaamaan itsellesi ja työarkeesi sopivia, motivaatiotasi tukevia tavoitteita.

Suunnittelu ja luovuus

”On niin kiire, että täytyy juosta tässä polkupyörän rinnalla, kun en ehdi hypätä satulaan”, totesi entinenkin mies. Kuulostaako tutulta? Missä ihmeen välissä sitä ehtii ja jaksaa miettiä ja suunnitella tulevaa ja uusia juttuja, kun työpäivä on sarja toisiaan seuraavia palavereja? Tässä osioissa pohditaan sitä, miten voi antaa aivoilleen mahdollisuuden tuottaa uusia ideoita.

Itsensä motivointi

Motivaatio hukassa? Onko sinulla hetkiä, kun tunnet, ettei työ vain suju ja onnistumisia ei tule? Tässä osiossa perehdytään motivaatioon ja oman suorituksen ylläpitoon myös vähän vaikeampina hetkinä.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Aivojen hyvinvointi

Emme tee työtämme vain kehomme avulla, vaan keskeisenä työn välineenä ovat aivomme ja mielemme. Nykyajan ja tulevaisuuden työssä onkin yhä tärkeämpää huolehtia aivoistamme.

Mielenkiinto aivoihin ja niiden hyvinvointiin oli yksi tärkeimpiä syitä psykologiksi opiskeluuni, ja on vuosia ollut minulle tärkeä aihe. Olenkin siis perehtynyt mielelläni aiheeseen opintoihini kuuluvien asioiden lisäksi, ja mielelläni pidän aiheesta erinlaisia koulutuksia ja webinaareja.

Ota yhteyttä ja kysy tarjousta

Muut aiheet

Kysy myös rohkeasti koulutuksia ja webinaareja muista työhyvinvointiin liittyvistä teemoista. Ota yhteyttä ja pohditaan teille sopivaa sisältöä!